fredag 31 juli 2009

Ringmärkt







Tog en promenad i stormen idag och hittade denna knipa i hamnen. Terje säger ju att man ska ha något i förgrunden och att man bara ska se sig om så hittar man alltid något användbart att fotografera igenom...


/Birgitta

3 kommentarer:

 1. Tänk vad en bra titel/rubrik kan göra för bilden! "Ringmärkt" höjer den här bilden ett par snäpp!
  /Viktor

  SvaraRadera
 2. Håller med. Tyckte bilden var rolig med tanke på Terjes råd och kunde inte låta bli att lägga den här. Det är ju både natur och kreativt. ;-)
  Den kan också ses som ett inlägg i debatten om vilka bilder vi ska lägga här och inte. Ska vi bara lägga "fina" seriösa naturbilder eller hur mycket kan vi tänja på ramarna? Vad säger ni?
  /Birgitta

  SvaraRadera
 3. Jag tycker din bild passar här bland kreativa naturfotografer! Lite diskuterade vi detta med James bild på husen. Det finns en himmel som skulle rubriceras natur men annars är det bara av människor skapade objekt. Men det är svårt att dra gränsen....skulle en mås på ett av taken göra bilden till en naturbild? Skulle bilden passa bättre här i denna blogg? Det är alltid ett problem att dela in foto i olika klasser för var ska man dra gränsen? Jag tycker det är bra och spännande att ni vågar skickar in lite "annorlunda" bilder, allt i kreativitetens tecken!
  /Viktor

  SvaraRadera