torsdag 27 augusti 2009

Syrligt mottagen....?


God eftermiddag...

Tog bland annat med den här bilden till fotoklubbens första möte för hösten. Det vart ett syrligt mottagande...jag tycker ju att den är bra och blev lite fundersam. Så nu vill jag veta om den är bra eller kass ? Har upptäckt att bilder med "Terje-teknik" tydligen är kontroversiellt. Kanske att den här bilden har för lite skärpa trots att jag tycker att detta uppvägs av känsla, eller?

//Lena

8 kommentarer:

 1. Supersnygg som miniatyr!!! Verkligen.
  - men aningen för oskarp enligt mitt tycke (när man klickar upp). Fotar ju en hel del sådana här bilder också. Och det är så känsligt att det verkligen blir den där rätta känslan. (skärpa och oskärpa).
  - men de flesta av dina bilder i den här genren gör du riktigt bra.

  /Mats

  SvaraRadera
 2. Jo, du har nog helt rätt. Inte alltid så lätt att översätta från skärmen till visningen med projektor, tar till mig och lär. Tack för hjälpen. //Lena

  SvaraRadera
 3. Jag tycker dina multiexponeringar är otroligt bra. Så även denna. Jag tror att det är mycket ovana bland betraktarna i fotoklubbarna som gör att det inte tas emot så väl alltid. Fortsätt med det du håller på med, det vore tråkigt om du lät dig nerslås// Veronika

  SvaraRadera
 4. Jag gillar också det här! Tycker synd om de arma stackarna på klubben som inte kan ta emot känslan i bilden utan fastnar vid teknikaliteter :)
  /Viktor

  SvaraRadera
 5. Tror att det är en vanlig kommentar bland många både i fotoklubbar och utanför. Det är en form av foto som det tar ett tag att lära sig att uppskatta, ungefär som med klassisk musik. Jag gillade dem inte heller innan min första kurs för Terje men man mognar. Väldigt många av dina bilder är fantastiska så fortsätt med den tekniken!
  /Birgitta

  SvaraRadera
 6. Du har en bra känsla för att göra den här typen av bilder. Jag tror att det blir lite mycket att smälta om man är mer van vid traditionellt foto... Håller dock med Mats lite om den här bilden, lite för otydlig använding av skärpa kontra oskärpa. Dock tycker jag att många av dina tidigare bilder som liknar denna har fungerat väldigt bra för mig. Forsätt med det här!

  /Jimmy

  SvaraRadera
 7. En vacker naturbild skapad av en kreativ fotograf som med bilden visar sin personliga upplevelse av en helt vanlig bit natur.... Det måste betraktaren förstå.
  Fotografins "konstråkning" och inte fotografins "höjdhopp". Tänk er själva en höjdhoppspublik på en konståkningstävling...

  SvaraRadera
 8. Tack ska ni ha. Är på väg ut i skogen.... ;-) //Lena

  SvaraRadera