tisdag 4 augusti 2009

Fler fåglar


En ny bild som är tänkt att ses tillsammans med den jag lade upp tidigare (den 31a July).

/Jimmy

6 kommentarer:

 1. Ska vara Juli och inte July...

  SvaraRadera
 2. Varför får jag en känsla av att du testar oss? ;-)
  Måste säga att jag hade lite svårt för den sneda just med det motivet även om tanken med de 45 graderna var kul. Den här är mer konventionell men väl inte den bästa komposition du gjort. Svanen är ju i alla fall i skärpa... :-)
  /Birgitta

  SvaraRadera
 3. Jag undrar också vad du har för intentioner Jimmy... Den här bilden är ju som sagt mer traditionell och betydligt behagligare att se på. Den sticker inte ut som den andra så där har du en poäng... Måste säga att jag föredrar den här framför den andra.
  /Viktor

  SvaraRadera
 4. Hej!

  Försöker nog mest testa lite olika idéer samtidigt och se hur jag och andra ser på resultatet. Tack för era kommentarer!

  /Jimmy

  SvaraRadera
 5. Hej Jimmy.
  - Kan du inte göra kollaget med båda bilderna - så som du tänkt dig det. Vore intressant att se vilken sida du placerar den 45 gradiga bilden.
  - Tycker dock att denna bilden är rätt intressant. Blicken dras till bakgrunden gång på gång. Och därefter till svanen som lutar aningen lite retligt/provocerande åt höger - trots att halsen i spegelbilden är rak.

  /Mats

  SvaraRadera
 6. Hej Mats!

  Hade ursprunligen tänkt att visa dem utskrivna som två bilder. Din idé är roligare. Jag ska se om jag klara av det i helgen :-). Har inte gjort mycket sådant tidigare.

  Lite kul också att det är precis detaljen med den konstiga spegelbilden som jag gillar hos den här bilden (precis som du). Vet inte hur det kan bli så, men man kunde se det i sökaren redan när jag tog bilden.

  /jimmy

  SvaraRadera