onsdag 12 augusti 2009

Ett porträtt av en hund


Finns det något mer rogivande än att se två hundar leka i skogen. Den här kvällen (11 aug -09) hade båda mina hundar (Zack och Frasse) riktigt kul. (Två Australian Shepherd).
Rätt som det var avstannade leken - och Frasse tittade undrande på mig. Jag passade på att porträttera honom. På mitt sätt.
- det här blev en riktigt lyckad bild enligt mitt tycke - precis så som jag ville ha den. Den där känslan av att det är målat. Och mystiken.

/Mats

3 kommentarer:

 1. Den här typen av bilder gillar jag. De är väldigt fina. Träd gör sig väldigt bra i kreativ osärpa vare sig de står upp som i den här bilden eller ligger ner som i din förra.
  Jag har problem med kontrasten på min skärm.Datorn börjar bli gammal. Min senaste humla var bra på min skärm men blir väldigt ljus när jag laddar upp den (tror jag). Är den för ljus på din skärm också?
  /Birgitta

  SvaraRadera
 2. Riktigt härlig bild!
  Möjligen hade jag önskat lite tydligare hund. Hade du utelämnat beskrivningen vet i tusan om jag hade hittat ett djur i bilden.... Nu när jag vetr ser jag ju förstås, så med texten är den kanon!

  /Viktor

  SvaraRadera
 3. Roligt att ni gillade bilden.
  - din humla är för ljus enligt mitt tycke här. Dock ställer uppladdningen till det i bland med färgerna. Många bilder har en tendens att bli blekare när de väl hamnar här på bloggen. Vet inte varför.
  - Hej Viktor. Beskrivningen att det är en hund var till för att provocera lite. Tanken är att blicken ska fastna lite där - men man ska inte riktigt se vad det är... :-)

  SvaraRadera