torsdag 10 december 2009

En glad bild


Jag vill bara visa att jag kan ta andra typer av bilder än IR. Detta är gränslandet mellan två världar framför och bakom en busskurs glas. Vilken av dessa är den riktiga världen den man kan ta på eller världen backom glaset, Platons Ide' värld?

5 kommentarer:

 1. Det visste vi redan för jag har sett många bra bilder signerade TE. Den här var mycket speciell, och en bra tanke bakom enligt min mening. Platon skulle ha halshuggit mig, men jag tycker faktiskt bilden bakom glaset stämmer mer överens med den bilden vi alla har. Jag tror det är farligt att måla upp en utopi där alla "feltolkningar" är avskalade. Feltolkningar gör det ju mycket mera spännande här i livet, och bjuder på utmaningar.

  Själv tycker jag att det är svårt att hitta de där djupa tankarna inför en fotosession... full av beundran! Det är bara att se och lära!

  SvaraRadera
 2. Håller med Lasse. Vi vet alla att du är väldigt bred i ditt bildskapande. Dessutom att du gör det mycket bra!
  Den här bilden tar jag till mig direkt. Den är lagom drömsk och diffus men ändå med verklighetsförankring. Jag gillar den!
  /Birgitta

  SvaraRadera
 3. Jag applåderar ditt bildseende. Intressant bildidé. Jag skulle vilja säga att ingen av dem tillhör den verkliga världen. Vi kan inte uppfatta verkligheten, vi kan bara varsebli en tolkning av den. Egentligen är det molekylmoln som i sin tur består av atomer som i sin tur består av kvarkar och andra partiklar som i sin tur består av.....
  Ja var börjar verkligheten ??

  SvaraRadera
 4. Tack för den trevliga återkopplingen
  Det underliga är när jag försöker ta på trädet så känner jag bara en glatt blank yta. Jag undrar om jag verkligen kan lita på minna sinnen? Jag ser ju att trädet finns där men min utsträcka hand känner inte barken.
  /Thomas

  SvaraRadera
 5. Mycket bra bild! Man funderar ett tag, läser kommentarerna till den och funderar ett tag till! Vad kommer man fram till - tja det vet nog bara var och en...

  SvaraRadera