lördag 12 december 2009

Sveriges bästa gemensamma fotoblogg!Vi blir bara fler och fler och bättre och bättre!
Håll med mig om att vi här och nu har den bästa (eller i alla fall en av..) bästa gemensamma fotobloggen i Sverige.
Variation, kreativitet och experimenterande på högsta nivå.
Vi hade inga problem att alltid hålla bloggen rykande färsk på nya bilder tidigare, men med inlägg från ännu fler "Terjefierade" fotografer så har ribban höjts ännu några snäpp.
Det är en riktig vitamininjektion att se så fina bilder från er alla.
Tack!

Bilden ovan är från September i år. Den är omgjord till svartvitt med hjälp av en plug-in till Aperture (mac program). Brus och "grejor" har jag lagt till i efterhand, mest för att prova mig fram med olika inställningar. Jag gillar när svartvita bilder ser lite gamla ut och kommer nog att försöka mig på lite av den typen av bilder framöver. Skall se vad man kan ställa in i kameran från början.
Jag får leta djupt ner i mitt fotoarkiv nu för att hitta bilder jag inte visat tidigare. Förhoppningsvis så blir det lite tid över för fotoutflykter i Julhelgen så att jag kan fylla på med nya "goa" bilder.

MagnusJ

5 kommentarer:

 1. Håller med dig om att detta absolut är en av Sveriges bästa gemensamma naturfotobloggar! Kanske den bästa? Det känns väldigt hedrande att få vara med och skapa den.
  Bilderna som läggs ut är väldigt varierande och det är fascinerande att följa allas utveckling. Det är också roligt att vi visar så många olika bilder, vackra, roliga, annorlunda, kreativa m.m.
  Vi har kommit långt sedan v 26! Att vi dessutom blev fler efter förra helgens kurs är bara roligt och ger mer aktivitet här.
  Din bild är verkligen annorlunda mot vad du gjort förut och visar en teknik som verkar passa dig bra. Riktigt fin bild som jag gillar!
  /Birgitta

  SvaraRadera
 2. En riktigt bra bild
  Jag har försökt i flera år att ta något liknande sedan jag såg denna typ av bild på en fotokurs. Du måste beskriva hur du gjorde detta
  Grattis.
  /Thomas

  SvaraRadera
 3. Snyggt, läckert och suggestiv bild! Sveriges bästa gemensamma fotoblogg - vem vet vi kanske kan få vara med i Mullsjö 2011 - det hade varit en kick!

  SvaraRadera
 4. Spännande och snygg bild - jag gillar den.
  /Margareta

  SvaraRadera
 5. Håller med om bloggen. Så bra!!!!!!
  - gillar även din bild här Magnus. Tittade även på filmen som du o James gjorde alldeles nyss, Roligt!!!

  /Mats

  SvaraRadera