söndag 6 december 2009

Helgens kurs med Terje


Så var man då hemkommen från helgens kurs.
- En mycket intressant och givande fortsättningskurs med Terje Hellesø i Mullsjö.

Terje började kursen med fotohistoria. Dvs vi fick se bilder från världens 201 bästa fotografer. Mycket lärorikt och inspirerande. Nu har jag dessutom en lång lista på namn vars böcker jag MÅSTE inhandla. Men det får ta sin tid. 30 stycken "nya" namn föll mig i smaken.
- sedan var det fotoutflykt till Ryfors gammelskog. En plats som tog mig med storm. Tror aldrig jag sett så mycket figurer på samma plats någonsin. (visar en bild från kursen här). Fler kommer...
- Att man aldrig ska få vara ensam i skogen :-)
Bilddiskussion där alla deltagare visade 10 bilder - med kommentarer från Terje. Och här kan man tala om utveckling sedan kursen som vi alla gick i somras. Helt otroligt.
- Det som satte störst avtryck från helgens bildvisningar var nog Terjes "nya" bilder i svart-vitt: 3.200 ISO. Känslosamma, spännande och berörande naturbilder i svart-vitt med ett härligt brus!!! Det här ser jag fram emot. Utställning verkar vara på G. Och ev. en bok. Det hoppas jag på!
- sedan måste jag tacka alla som köpte min bok!!! Och tacka alla för en fantastisk helg. Mycket trevligt.

/Mats Andersson

3 kommentarer:

 1. Tur att man inte visste vad som fanns i skogen när man var upptagen själv med fotograferandet. Den är riktigt hemsk!
  /Birgitta

  SvaraRadera
 2. En ruggig bild. Bilddiskussionen visade att det var en bild som gillades.
  /Ove

  SvaraRadera
 3. Är det inte en snuttepuffbild, lite omvänd så att säga. Många väsen finns i våra skogar . Jag bhar inte sett så många tidigare, men jag förstår att om du tittar efter finns de nog överallt/Veronika

  SvaraRadera