söndag 13 december 2009

Stängsel


Många av oss visar nu bilder där man ser ut/in mot andra motiv eller mot ljuset genom stängsel, skog eller andra hinder. Betyder det att vi blivit mer medvetna om att vi är inne i processen som Terje talade om? Att vi ser framåt. De nya uppdragen mal runt i mitt huvud och den här bilden från Gammelskogen är en del av det tänket.
Vi var ju många som anmälde oss till 2010-kurserna i tisdags. Jag är nyfiken på hur många som anmält sig till de olika kurserna. Själv hoppas jag komma med på v 26 (efter midsommar). Hur har ni andra anmält er?

/Birgitta

8 kommentarer:

 1. Håll med om att du aldrig hade gjort en sådan här bild innan du träffade Terje. Jag och Magnus har anmält oss till v 26. Gillar din bild.
  /James

  SvaraRadera
 2. Hej Birgitta!
  En trolsk bild som blir extra spännande med linjer både på höjden och på tvären. Vad är det som döljer sig där bakom gallret? Det känns som du har kommit långt i din process!
  Jag har anmält mig till v 26 och hoppas verkligen att få komma med. /Kerstin

  SvaraRadera
 3. Gillar också din bild - abstrakta bilder är inte lätta att få till. Fina färger.
  Själv har jag anmält mig till den andra sommarveckan 5-10 juli och kursen landskapsfotografering - jag har angett alternativ om kurserna var fulltecknade.
  Väntar och hoppas ...
  /Margareta

  SvaraRadera
 4. Jag anmälde Arne och mig vecka 26 direkt vid 8 på morgonen. Någonstans i Terjes blogg står det att en av sommarkurserna (inte vilken dock)var full efter 45 minuter så... det är bara att hoppas att det stämmer även efter det att Mullskö har gått igenom alla anmälningarna en gång till. De skulle försöka skicka ut bekräftelse före jul. Jag håller tummarna för att jag får det jag önskat mig i julklapp :)

  SvaraRadera
 5. Jag gillar bilden. Bra tänk och utförande.
  Jag anmmälde mig till sommarkursen i Juli och till landskap i oktober. Serven krashade så jag vet inte om jag kom med.
  Hursom helst antar jag att jag får gå Landskap så jag behöver ta 10 Bra bilder till denna kurs och det kommer ta mig ett halvår. Jag är bättre på utsnitt av natur så den kursen blir lärorik.
  Jag får vänta på bekreftelsen. Nästa grej för mig är att boka en enskild dag mer Terje så han kan hjälpa mig att utvecklas snabbare genom att jag fokuserar på ett projekt. Ekonomin är dålig just nu så det ser ut att bli först under mars-april.

  SvaraRadera
 6. Hej allihopa. Jag hoppar över kurs sommaren 2010, bara måste ha nästa uppdatering från Pentax och tänker fota som bara tusan, läsa på om fotohistorik, ha en utställning och försöka komma med sommaren 2011 igen. Självklart kommer jag att också hålla stenkoll här på bloggen, kommentera och lägga in bilder. Ska också att se till att ingen av er glömmer bort att det är Naturfotofestival i Hässleholm i mars 2010 ;-) //Lena

  SvaraRadera
 7. Ja jag tror vi omedvetet bearbetar mycket i våra bilder. För många av oss känns det nog som att vi anar en fantastisk potential bakom barriärerna. Detta är en läcker bild som jag tycker mycket om i både färg och komposition.
  Den berättar en historia.

  SvaraRadera
 8. En bild jag gillar!
  - förmodligen så kolliderar första kursen med en inplanerad Gotlandsresa. Ska undersöka om det går ändra. Och i så fall tjata på T om en ev. plats. Annars lär vi synas i vilket fall framöver.

  /Mats

  SvaraRadera