söndag 25 juli 2010

Flygande fjäril


Nyss hemkommen från kursen i Mullsjö med förnyad inspiration kopplade jag av med att fånga flygande fjärilar med min kompaktkamera.
Vita fjärilar svärmade över ett sädesfält i närheten så jag satte mig i kanten av fältet, fixade utsnittet och väntade att det skull dyka upp fjärilar i bilden. Inte helt lätt för mig och min kamera att hinna med men några fastnade på sensorn.
/Margareta

4 kommentarer:

 1. Det låter tålamodsprövande. Något man borde prova :0) Fin bild!

  SvaraRadera
 2. Inspirerande teknik och en fin bild. Jag som annars brukar jaga flygande insekter med allehanda objektiv och tillsatser. Ofta utan resultat. Jag skall prova att vänta nästa gång i stället...
  /Martin

  SvaraRadera
 3. Flygande insekter och snabba fåglar är jättesvårt att fånga. Jag tycker att du har lyckats bra med det, en härlig sommarbild.

  SvaraRadera
 4. Har varit bortrest och öppnar nyfiket bloggen -tack för era kommentarer och roligt att ni gillade bilden. Det är alltid uppmuntrade att få kommentarer tycker jag.
  Fototipset kom ursprungligen från Terje. Skärpan i bilden kommer inte riktigt fram här på bloggen men jag blev överraskad över resultatet.
  Tålamodsprövande - lite kanske ty min kompaktkamera är gammal och seg men skam den som ger sig - annars var det bara roligt.
  /Margareta

  SvaraRadera