lördag 24 oktober 2009

Björklöv


Har inspirerats av alla bilder som lagts in under hösten. Antar att Mats varit den mest aktiva, även om Birigtta m.fl. har visat massor av bra bilder. Själv söker jag fortfarande eller tränar på att tänka i bilder även om väder och vind inte uppmuntrar traditionella fotografer. Längtade ut så jag tog ledigt någon timme mitt på dagen och vandrade runt i duggregn.
Visar ytterligare någon bild på min egen blogg.
//Ove

7 kommentarer:

 1. Hej Ove.
  - den översta bilden tycker jag håller MYCKET hög klass!!!

  Fasen va bra. Absolut den bästa bild du presenterat på denna bloggen! Grattis!

  /Mats

  SvaraRadera
 2. Även om jag har lite svårt för många av dom abstrakta bilderna måste jag säga att du lyckats väldigt bra med den översta bilden.
  Den vinner stort även över de andra på din egen blogg. Bra gjort!
  /James

  SvaraRadera
 3. Håller med båda ovanstående inlägg, den översta är MYCKET bra!
  /Birgitta

  SvaraRadera
 4. En till i den kören, den översta är kalasfin. En gissning är att det kan bero på att den inte är centrerad och att det inte finns någon ljus himmel som konkurrerar om uppmärksamheten. //Lena

  SvaraRadera
 5. Tackar för alla de varma komentarerna. Det är bra för mig att få ta del av varför ni tycker som ni tycker.
  //Ove

  SvaraRadera
 6. Jag sällar mig till kören och tycker du har lyckats jättebra med den övre bilden. Jag har funderat vad det är som gör bilden så bra.
  Så här ser jag på bilden: Motivet är transformerat till en helt annan bild. Det finns riktning, rörelse och djup i bilden. Fin färgskala. Kontraster står i balans mot varandra. Helheten stämmer.
  /Margareta
  / Margareta

  SvaraRadera