måndag 29 juni 2015

Naturfotokurs med Anders Geidemark


Bild från Hassafall, nytt utflyktsmål

Efter ett par års uppehåll lyckades jag komma med på Naturfotokurs med Anders Geidemark i år. Som vanligt tidiga mornar, trevliga kurskamrater, intresseväckande uppgifter och fantastiska bilder kurskamraterna visade som resultat efter utflykterna. Anders delad ut intressanta uppdrag. En stor uppgift var att fylla en artikel på fyra uppslag med bilder där vi själva valde tema. Intressant och nyttigt för att komma vidare med sitt fotograferande. Naturfoto tolkade vi i vidare mening. Vidare   ingick att fota art i miljö, svartvitt och göra bilder i andra format än standard 2:3 formatet.
Den smolk som fanns var att projektorn inte höll den standard som vi önskade oss, för kraftiga färger. Tycker att jag varit med om det tidigare, tyvärr.

Vill tack Anders och kurskamraterna för gemytlig och trevlig stämning med bra stöd och intressanta stunder med diskussioner och när vi fick se bild resultaten. Känns som en injektion i bild, naturtänket.

Hälsningar Ove  

(0,8 sek, 50 mm,  bl. 22, iso 200)

4 kommentarer:

 1. Instämmer i din kursbeskrivning och det var mycket trevligt och givande. En stämningsfull bild!
  /Kerstin

  SvaraRadera
 2. Fin bild från ett nytt utflyktsmål. Började vara lite trött på de "gamla" så jag hoppade Mullsjö i år.

  SvaraRadera
 3. Låter som ni hade en riktigt bra vecka! Kul att ni även besökte fallen - som jag tipsade om. En plats jag själv gillar. Fin bild!

  SvaraRadera
 4. Extremely helpful information specifically the last part :) I deal with such info a lot. I was looking for this particular information for a long time. Thank you and good luck.

  SvaraRadera