fredag 14 september 2012

Kvällshimmel

Förra helgen var jag på kurs i landskapsfotografering under ledning av Patrik Larsson, Falkenberg, som var inbjuden att hålla helgkurs hos Falköpings fotoklubb. Sån tur att det blev några platser över och jag fick möjlighet. Det blev en intensiv helg med bildteori, två fotoutflykter och bildbehandling i Lightroom som jag har i min dator och nu skall börja använda.
Bilden är tagen på vår kvällsutflykt på lördagen och jag hoppas att den förmedlar något av det granna ljus jag upplevde när jag stannade till på väg till återsamlingen på toppen av den branta Odens kulle.
/Margareta

7 kommentarer:

 1. Den förmedlar ljuset så bra. Snyggt! Vad roligt att du gick hos min vän Patrik också. Han är duktig. Trevlig! :)

  SvaraRadera
 2. Vad kul det låter med kursen du var på och vilken fin bild du lagt ut.

  SvaraRadera
 3. Jättefin stämning i bilden! Kan föreställa mig att ni hade mycket trevligt! Syns nästan på kroppshållningen hos de som står där hur djupt inne i kompositionsdiskussion dom är

  SvaraRadera
 4. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

  SvaraRadera
 5. Tack för era kommentarer och roligt att ni gillade bilden.
  Håller med dig Mats att Patrik är en duktig kursledare och vi var väldigt nöjda och trevligt hade vi medan vi arbetade intensivt med våra bilder.
  Vi fick en fin avslutning på kvällsutflykten och gruppen som står så fint samlad bestämmer tid för nästa morgons utflykt, så det var bara att åka hem och sätta väckarklockan på 04.15.
  /Margareta

  SvaraRadera
 6. Vad glad jag blir av att läsa ditt inlägg Margareta :) det var en riktigt trevlig helg och med så motiverade deltagare är jobbet som kursledare bara inspirerande.

  SvaraRadera