tisdag 31 juli 2012

Slappar lite nonchalantHade några riktigt fina dagar i Finland under sommaren. Den här björnen blev favoriten. Vi kallade honom/henne för Lillen. Svårt att hålla sig för skratt många gånger kan jag lova. Var ju tvungen att vara helt tyst under de 15 timmar vi var i gömslet/dygn. De andra björnarna hade inte alls sådan mimik som Lillen. En natt lurade Lillen flera stora björnar. Otroligt roligt att se - en liten björn (1,5 år) vara så tuff och smart.

/Mats

10 kommentarer:

 1. Man kan se att han är en stor personlighet på bilden. Jag gillar effekten av att det känns som man sitter vid samma bord som björnen :-). På något sätt undviker du telekänslan i bilden.

  /Jimmy

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vi hade ett perfekt ställe här. Låga kameravinklar vilket gav perfekt läge för bilder i samma höjd som djuren. Och så kom de nära :)))

   Radera
 2. Det måste kännas fantastiskt att kunna komma så nära om än i ett gömsle... Tanken är härlig att det är fotografen som är instängd och inte djuret så man får ett naturligt beteende att föreviga.
  En riktigt härlig bild!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja det var fantastiskt. Att beskåda och höra björnen jobba med sitt. Vi några tillfällen var de så nära att vi hörde dem flåsa, andas.

   Radera
 3. Svar
  1. :) tack. Lillen regerar. Tänk när han/hon blir stor :)

   Radera