onsdag 28 april 2010

Blåsippa igen


Jag var ganska nöjd med denna bild tidigare, men efter Rikards vet jag inte. Och så är det det där med detaljerna som Terje påpekade, och då gällde det nog mina bilder i allra högsta grad!!! Det är naturligtvis grässtrået jag menar. Ja , ja, det är väl ok att sträva. Är det målet eller resan som är det mest spännande, undrar Veronika

5 kommentarer:

 1. För mig är det oftast "resan" som är målet, då får jag uppleva mycket spännande saker. Men de allra bästa bilderna blir till då jag är riktigt fokuserad och då glömmer jag att njuta av "resan".
  /Viktor

  SvaraRadera
 2. Själv har jag ingen handdammsugare eller pinsett i min kameraväska och störs inte av några grässtrån. Vitsipporna i förgrunden tycker jag lyfter bilden för mig.

  SvaraRadera
 3. Förstår vad du menar med det vissna strået men samtidigt så tycker jag att bilden på ett bra sätt visar på den miljö som Blåsipporna växte i. Den är inte för mycket rakt upp och ner dokumenterande utan lyfter också fram blommorna med den lugna bakgrunden.

  SvaraRadera
 4. Intressant tanke! Mer och mer resan än målet i sig tror jag. Ju mer bekväm man blir med olika fotomiljöer desto mer värdefull blir upplevelsen i sig. Kanske låter självklart? Så är det för mig iaf :)

  SvaraRadera
 5. Den är jättefin din bild! Så det så.

  /Mats

  SvaraRadera