torsdag 20 januari 2011

Kom igen nu


En bild från i dag där spillkråkans massakrerade träd speglar sig sig i den översvämmade Kävlingeån. Sen undrar jag varför har aktiviteten på vår blogg dalat så kraftigt? Det tog oss 10 månader att få 50 000 besökare men därefter har vi endast haft 24 000 på 8 månader dvs. nästan en halvering. Det har naturligtvis att göra med att inläggen minskat i samma takt. Får vi be om lite skärpning! Denna blogg är ett underbart media för oss alla att hålla kontakt och umgås.
Låt oss tillsammans se till hålla den aktivt igång med nya inlägg och kommentarer. Detta gäller alla 29 medlemmarna utan undantag.
/James

4 kommentarer:

 1. En läcker bild med fint ljus! Jag gillar att följa grenverket som går kors och tvärs genom bilden!
  Jag håller helt med dig angående bloggen, James! Vi måste hjälpas åt att hålla den vid liv, bra av dig att ta upp detta!
  /Kerstin

  SvaraRadera
 2. Jag håller med James. Tyvärr har jag varit ute med kameran alldeles för sällan nu i vinter. Har känt mig oinspirerad. Det smittar av sig också på nätet är jag rädd.... Då är det ju bra med en gemensam blogg där vi kan hjälpas åt. Men som sagt så är det lite dålig fart med tanke på att vi är ganska många som kan bidra. /Viktor

  SvaraRadera
 3. Hej!

  Har också lagt märke till samma utveckling. Lite tråkigt. Vi får se om vi kan vända trenden.
  /Jimmy

  SvaraRadera
 4. Kan bara hålla med. Tiden har på något sätt bara räckt till att hålla igång den egna bloggen. Ska bättra mig.
  /Birgitta

  SvaraRadera